Lagervarer bestilt inden kl 14 afsendes normalt samme dag Hurtig levering * 1-2 hverdage (lagervarer) Leveret til postbutik eller pakkeshopGratis fragt * fra 500,- kr (til pakkeshop) Se mere under information i bunden af sidenPrismatch * Få varen til den billigste pris 
Kunde tilfredshedTrust Score

Softgun sniper MB05D Sort Sniper

MB05D

Ny vare

Well MB05D Sort softgun sniper med bipod og 3-9x40 kikkertsigte. Lækkert hårdtskydende sniper gevær i god kvalitet med justerbar Hop Up.

Udsolgt - Levering ukendt

$nbsp;

Ved køb af denne vare kan du optjene 1499 points. De 1499 point kan konverteres til en rabat kupon på DKK 89,94.


DKK 1.499,00 inkl. moms

Produkt information

ProducentMB05D Black
TypeManuel enkelt skud
DrivmiddelFjeder
BlowbackNej
Kaliber6 mm BB
Udgangshastighed130-140 ms (425-460 fps)
EnergiMax 1.6 Joule
Magasin kapacitet30 skud
Hop-UpJusterbar
Vægt3340 gram
Længde1100 mm
Lyddæmper gevindSpecial
MaterialerKolbe:Plast - Reciever:Metal - Løb:Metal
Anbefalet kuglevægt0.25 - 0.30 gram
Pakken indeholder:gevær- magasin -3-9x40 kikkert - bipod/støtteben - speedloader
AldersgrænseDu skal være 18 år for at købe denne vare og 16 år for at bruge den på godkendte baner med forældres tilladelse.

Anmeldelser

Bedømmelse 
2012-09-17

Generelt er dette gevær perfekt til efarne hardballspillere der vil prøve lykken som sniper. Til det vil jeg med det samme sige at det ikke er nok med en sniper. det kræver også at man har noget seriøst godt camo!

Med det sagt, bevæger vi os nærmere selve geværet. Det skyder nogenlunde 150 m/s med 0.20. Husk på at der skal vælges tungere kugler for øget præcision, og dermed skyder den reelt 150 m/s med de rigtige kugler. Kikkertsigtet er sådanset godt, og kan justeres ned til 1/4 tomme på 100 meters afstand - altså meget godt. Ladegrabet er fint, og det er nemt at lade, trods den stærke fjeder. Kolben kan justeres på et hav af måder, så du er sikker på at få den optimale indstilling. Bipod'en der er med, er i metal og holder glimrende (er også meget effektivt).

Det negative ved dette gevær, og der er en smule, starter ved selve lademekanismen. Efter de første par tusinde skud bliver den slidt, og der skal files en smule af en lille spilt, ellers stopper den med at fungere. Så kan der siges at kolben bliver løs after tid. Dette kan dog ordnes med en smule montage lim, bare skil kolben ad, giv den mere end rigeligt af lim og saml den igen. Det sidste negative er, at der er nogle får punkter hvor dern lægger stort tryk på din hånd, dette kan afhjælpen med et par stykker stof.

For at runde af, må jeg sige at den rammer utroligt præcist, taget i betragtning af at det er et hardball gevær. Har man lyst til at prøve kræfter med en sniper, vil jeg varmt anbefale denne som en allround sniper, der generelt virker meget godt.

Som det aller sidste, kan jeg kun sige at hvis noget på geværet skulle gå i stykker er det meget let at få reservedele, da alle dele passer på næsten alle WELL-snipere!

Håber min vurdering har hjulpet.

MVH

  • 2 ud af 2 personer fandt denne anmeldelse nyttig.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Softgun sniper MB05D Sort Sniper

Softgun sniper MB05D Sort Sniper

Well MB05D Sort softgun sniper med bipod og 3-9x40 kikkertsigte. Lækkert hårdtskydende sniper gevær i god kvalitet med justerbar Hop Up.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også